maanantai 17. joulukuuta 2018

Amerikan roadtrip 2015 osa 5, Denver - Rocky Mountains, Colorado


Denver


 Saavuimme Denveriin myöhään illalla. Denver oli kaikinpuolin mukavan näköinen paikka. Terasseilla istui paljon ihmisiä ja ruokapaikkoja oli paljon. Kaupunki vaikutti eloisalta. Sinne menemme vielä jonain päivänä uudestaan ihan ajan kanssa.


Ostimme Denveristä frisbeet ja kävimme kokeilemassa frisbee golfia vähän erilaisissa maisemissa.
Frisbee golf - rata
Tienpäältä kohti Rocky Mountainsin luonnonpuistoa varasimme kivan näköisen lodge-tyyppisen majoituksen. Majoitus sijaitsi pienessä kylässä, aivan luonnonpuiston vieressä.


Rocky Mountainsit häämöttää!
Kylä jossa yövyimme sijaitsi noin 2400m merenpinnan yläpuolella. Korkea sijainti saattaa aiheuttaa monille väsymystä, huimausta, päänsärkyä tai muita oireita, sillä ilma on niin paljon ohuempaa korkealla (Jarno sai kokea tämän). Onneksi tähän löytyy kuitenkin lääke sekä tarvittaessa lisähappeakin saa ostettua apteekeista.

Täällä vietimme kolme yötä
Pieni sympaattinen kylä ilta-aurinkoineen
Korkein paikka, missä kävimme patikoimassa sijaitsi n. 3700m merenpinnan yläpuolella

Colorado river
Upea niitty keskellä metsää
Upeat oli maisemat!
Rocky Mountainsin luonnonpuisto oli mielettömän upea paikka. Onneksi päätimme tehdä tämän "pienen" koukkauksen ja käydä siellä asti. 

 Coloradossa ylipäätään oli henkeäsalpaavat maisemat ja älyttömän upea luonto. Lenkkipoluilla tuli moneen otteeseen hirviä ja peuroja vastaan. Tuo on todellisen luontoihmisen paratiisi! Sinne menemme ehdottomasti uudelleen joku päivä! 


Luonnossa näkyi todella paljon villieläimiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti